tiistai 9. joulukuuta 2008

Yo-juhlien jälkimaininkeja

Nyt sitä sitten ollaan virallisesti liitytty ylioppineiden joukkoon. Valkolakin painoin päähäni perjantaina 5.12.2008, ja itsenäisyyspäivä linnanjuhlineen sai vähintäänkin vertaisensa tapahtuman Titan ylioppilasjuhlista - sen verran uskomaton saavutus tämäkin taitaa olla. ;-)

Joulukuun päivät alkavat pikkuhiljaa olla varsin täyteen buukattuja, eritoten viikonloput. Tänä sunnuntaina lähdemme Maikkiksen kanssa Helsingin messukeskukseen näytelmöimään, ensi viikonloppuna mahdollisesti reissaan parin ystäväni kanssa Kuopioon, ja sittenhän onkin jo joulu. Sekin katala yllättää joka vuosi. Harmi vain, että joka vuosi se joulu on myös ohi nopeammin kuin haluaisi uskoa. Viimeistään ensi viikolla on päästävä myös katsomaan Maikin sisaruspuolia Nurmoon, Saanan ja Paten pennut alkavat olla jo siinä iässä, että niissä riittääkin ihasteltavaa. :-)

Monta asiaa on vielä hoitamatta myös Tanskan matkan tiimoilta, muun muassa lentoliput... Johan tässä alkaa pieni jännityksenpoikanenkin iskeä: miten mahtaa pienen pieni Titta pärjätä suuressa ja kylmässä (mahdollisesti myös varsin sateisessa) maailmassa?!

Hyvin. Sen pituinen se.

;-)

Ei kommentteja: